perjantai 11. marraskuuta 2016

Carlos on kasvanut jo kovasti ja muuttanut omaan kotiin ❤

Koiranpentu on jo muutaman viikon ikäinen ja näyttääkin ihan koiranpennulta ... Se on niin touhukas ja leikkisä että oksat pois, emon kanssa leikkii ja häärää. Laatikko jäi jo pieneksi ja hän liikuskelee huoneessa. Kävimme tutustumassa olohuoneen puolella kissoihin eikä hän on ollut moksiskaan. Emo vielä on tarkkana ketä saa tulla lähelle ja haistelemaan, oudosti osa kissoista saa olla ihan vieressä mutta sitten joku heti saa käskyn lähteä kauemmas. Kävimme tutustumassa kissanpentuhuoneessa myös 3kk ikäisiin kissanpentuihin eikä nekään olleet mitä kummaa poitsun mielestä. Kissanpennut vähän katsoivat että mikäs toi on, mutta ei mitään sihinöitä eikä suhinoita.
Pian voin päästää kaikki kulkemaan ja olemaan samoissa tiloissa, sitten on pennulla kavereita kissoista ja kissanpennuista.
Poitsu on jo tottunut paperille tekemään pissat ja kakat, emo kyllä vielä yrittää niitä siivota mutta yritän kerätä ne heti pois. Kiinteä ruoka maistuu ja painoa kertyy.  Tässä muutama kuva jotka olen ottanut viikko sitten.
Nimeksi tulee My-Champagne Carlos ja rekisteröin soopeliksi vaikka vähän punaista rupeaa näkymään, syntyessäänhän hän oli ihan suklaanruskea. Turkki vaalenee ihan varmasti mutta ei ehkä tule kuitenkaan vaaleampi kuin emostaan.